This is my life - armbånd fra A Land of Hope

​Hos Kruuse Guld og Sølv forhandler vi armbånd fra This is my life, som er fremstillet af A Land of Hope. Det er Anja Lovén, der står bag brandet, og du kender hende måske som den lyshårede danske Anja, der hjælper heksebørn i Afrika. Hun har siden 2012 kæmpet en kamp for at redde børn i Nigeria, der er anklaget for at være hekse.

I 2016 gik et billede fra en af hendes redningsaktioner viralt, hvor hun giver vand til en udsultet dreng, som efterfølgende har fået navnet Hope. Samme år blev hun kåret som den mest inspirerende person i verden.

Støt op om den gode sag med This is my life armbåndene

Armbåndene fra This is my life kan købes hos os for at støtte op om den gode sag. Vi har selv valgt at forhandle armbåndene, fordi Afrika har været hårdt ramt i mange år. Vi mener, at A Land of Hope gør et utroligt stort stykke arbejde for at hjælpe, og det vil vi gerne støtte op om. Børn har ikke selv en mulighed for at sige fra, men det har vi, og derfor skal vi hjælpe.

Støt op om den gode sag og køb et af de fine armbånd fra This is my life.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi vores butik

Kunne du tænke dig at høre mere om A Land of Hope og This is my life armbåndene, og hvad de står for, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller kigge forbi vores butik i Køge. 

Vi kan enten kontaktes på telefon 56 63 06 07​ eller via vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.

Om os

Lokal og erfaren guldsmed i Køge. Vi arbejder kreativt med fokus på dansk design, og lægger vægt på at håndhæve det danske håndværk.

Vi fremstiller, reparerer, renser og efterser dine smykker i vores butik

Kontaktoplysninger

Jernbanegade 1 DK-4600 Køge

Telefon: 56 63 06 07​

​E-mail: kruuse.guldogsoelv@gmail.com