Barnedåbsgaver der holder i mange år

Find den helt rigtige gave hos os

Det er aldrig nemt at komme på den helt rigtige dåbsgave – men der er altid hjælp at hente hos din lokale guldsmed. Hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted har vi et stort udvalg inden for barnedåbsgaver, og du kan altid finde inspiration til en personlig gave, som både barn og forældre kan glædes over i mange år til minde om barnedåben.

Vi kan bestille dine ønskede gaver hjem inden for et par dage

​Hos Kruuse Guld og Sølv forhandler vi en lang række unikke barnedåbsgaver, der passer til enhver smag. Du kan for eksempel købe de populære flagstænger hos os, og alt kan naturligvis graveres, hvis det ønskes.

​Du kan finde de helt rette dåbsgaver hos os. Hvis vi ikke lige har det, du står og søger, så har vi et godt samarbejde med vores leverandører, så vi kan have tingene hjemme inden for et par dage, uden at det koster dig ekstra.

​Se vores udvalg af barnedåbsgaver i butikken

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik for at se vores store udvalg af barnedåbsgaver eller for at høre nærmere om, hvorvidt der er bestemte varer, som vi kan bestille hjem til dig. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 53 66 06 07 eller skrive til vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.

Stort udvalg af smykker til alle aldersgrupper

Vi er altid opdateret på de nyeste tendenser inden for guldsmykker og ved, hvad der er populært lige nu, hvad enten det er til dig på 16 år eller dig på 76 år.

Du er velkommen til at kigge ind i butikken og se vores udvalg af guldsmykker, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 53 66 06 07 eller via vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com, hvis du har spørgsmål.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com