Susanne Friis Bjørner-ringe og øreringe

Køb Susanne Friis Bjørner-øreringe og andre smykker hos os

Leder du efter en lokal forhandler af smukke Susanne Friis Bjørner-ringe, øreringe eller øvrige smykker i nærheden af Køge, Solrød og Ringsted? Så er du kommet til den helt rigtige guldsmed.

Hos Kruuse Guld og Sølv finder du en af de mange forhandlere af smukke smykker fra Susanne Friis Bjørner.

Dansk smykkedesign med et internationalt touch

Susanne Friis Bjørner er en dansk smykkedesigner, der blandt andet er kendt for de særlige Susanne Friis Bjørner-ringe og Susanne Friis Bjørner-øreringe.

Hvert år lancerer smykkedesigneren to nye kollektioner, og inspirationen til smykkerne kommer typisk fra København og diverse udenlandsrejser. Smykkerne er ikke kun populære i Danmark, men også i resten af Skandinavien og Europa, og derudover kan de også købes i både Asien og USA. 

Smykkerne fra Susanne Friis Bjørner kan både bruges til hverdag og fest, og der er noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter en halskæde, en ring, øreringe eller et armbånd. Samtidig kan smykkerne købes til priser, der er til at betale.

Se vores kollektion af Susanne Friis Bjørner-ringe

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Køge for at se nærmere på vores sortiment af Susanne Friis Bjørner-øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Vi har løbende gode tilbud i vores forretning, så du har mulighed for at finde det helt rigtige smykke, til dig selv eller en du holder af, til en skarp pris.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com