Giv nyt liv til dine gamle smykker

Har du gamle smykker, som du aldrig går med, og som har ligget i skuffen i mange år? Tag dem forbi vores butik og giv dem nyt liv. Hos Kruuse Guld og Sølv giver vi gamle og ubrugte smykker nyt liv ved at smelte dem om og lave et redesign af smykkerne.

Det kan for eksempel være, at du har fået nogle smykker i gave, eller du har arvet nogle smykker, som ikke passer til dig rent størrelsesmæssigt eller stilmæssigt, men at du gerne vil bruge dem på en anden måde. Det kan være en rigtig fin måde at bruge en gave eller et arvestykke på i stedet for, at smykket bare ligger i skuffen og aldrig bliver brugt. Vi kan eksempelvis omsmelte en gammel vielsesring og omdanne den til et smukt vedhæng, men der er også mange andre muligheder. Det er helt op til dig.

Kreative og unikke designs med fokus på dansk håndværk

Vi tilbyder både omsmeltning af sølv og guld, som vi efterfølgende bruger til at designe og fremstillet et helt unikt og personligt smykke til dig.

Vi har mange års erfaring som guldsmed, og vi fremstiller ofte specialopgaver. Vi elsker at arbejde med det kreative, samtidig med at vi udbedrer det gode danske håndværk, og derfor skaber vi også mange unikke designs.​

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring de forskellige muligheder, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad der kan lade sig gøre.

Du skal bare ringe til os på telefon 53 66 06 07 eller skrive til vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores butik med dit smykke – så kigger vi på det og gennemgår sammen dine ønsker og de forskellige muligheder.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com