Kleopatra-smykker forhandles

Ringe, øreringe og halskæder

Er du på udkig efter en Kleopatra-ring, et vedhæng eller måske en halskæde? Eller leder du efter andre smukke Kleopatra-smykker enten til dig selv eller til en, du holder af?

Så er du kommet til den helt rigtige forhandler. Hos Kruuse Guld og Sølv forhandler vi et stort sortiment af de populære smykker fra Kleopatra.

Vores butik er beliggende i Køge, og den er således let at komme til, hvis du for eksempel kommer fra Solrød, Ringsted eller nogle af de andre omkringliggende områder.

Sortimentet af Kleopatra-smykker dækker blandt andet over:

  • Ringe
  • Øreringe
  • ​Halskæder
  • Vedhæng

Fri til din udkårne med den smukke Kleopatra-ring

Hvis du er på udkig efter en klassisk forlovelsesring, som vil falde i god jord hos din udkårne, så kan en Kleopatra-ring være et oplagt valg. Ringen bliver ofte brugt som forlovelsesring, fordi den både er enkel og tidløs, samtidig med at den falder i langt de flestes smag.

Vi har naturligvis også andre forlovelsesringe og vielsesringe, når den tid kommer. Det kan du læse meget mere om her (LINK: https://kruuse-guld.dk/forlovelsesringe-vielsesringe.aspx).

Kig forbi og se vores sortiment af Kleopatra-smykker

Hvis du kunne tænke dig at se nærmere på vores udvalg af smykker fra Kleopatra, eller hvis du ønsker at se nærmere på den omtalte Kleopatra-ring, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik i Køge.

Her kan du også kigge nærmere på vores øvrige sortiment af smykker, og vores imødekommende personale står klar til at hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige smykke – uanset om det er til dig selv, dit livs udkårne eller til en helt anden person. 

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er velkommen til at sende en mail og reservere tid når du har mulighed for det. 

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 63 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com