Omsmeltning af guld og sølv – få designet dit eget smykke

Vi forvandler gammelt guld til nye smykker

Hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted har vi gennem mange års erfaring og ekspertise gjort fremstilling af smykker til et af vores specialer. Vi designer og fremstiller smykker i guld og sølv på baggrund af vores kunders ønsker. Vi tilbyder også omsmeltning af sølv og guld, som du kan bruge til at fremstille et personligt smykke.

​Så har du et ønske om et unikt, personligt og specialdesignet smykke, som ingen andre har, er du velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for selv at tegne og designe et smykke og lade os fremstille det i vores værksted ud fra dit design.

​Vi har mange års erfaring med at forvandle gammelt guld til nye smykker, hvilket er din garant for, at kvaliteten af smykket altid er i fokus, og at det bliver fremstillet professionelt af de bedste materialer.

Omsmeltning af sølv og guld til nye smykker

Smykker kan have stor affektionsværdi, men kan ofte ligge hengemt i skuffen eller smykkeskrinet, da de ikke egner sig til hverdagsbrug, er umoderne elle blot ikke passer i størrelse eller stil.

​Med en omsmeltning af guld eller sølv kan vi hjælpe dig med at få glæde af dit smykke igen. Vi kan for eksempel med omsmeltning af sølv forvandle en gammel vielsesring til et smukt vedhæng eller ændre det gamle arvestykke, så det igen bliver anvendeligt og brugbart. På samme måde kan vi forvandle gammelt guld til nye smykker efter dine ønsker – for eksempel en omsmeltning af guld til vielsesringe!

Kontakt os og få en pris på omsmeltning af guld og sølv

Hos Kruuse Guld og Sølv kan alt lade sige gøre. Kom ind forbi vores butik og lad os hjælpe dig med at få et personligt og unikt smykke, du kan få glæde af i mange år.

​Ring til os på telefon 56 63 06 07, skriv til e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com eller kig forbi vores butik for at høre mere om vores omsmeltning af sølv og guld. Her kan du også blive klogere på vores priser samt vores øvrige udvalg af smykker.

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er velkommen til at sende en mail og reservere tid når du har mulighed for det. 

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 63 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com