Omsmeltning af guld og sølv - Få designet dit eget smykke

Hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted har vi gennem mange års erfaring og ekspertise gjort fremstilling af smykker til et af vores specialer. Vi designer og fremstiller smykker i guld og sølv på baggrund af vores kunders ønsker. Vi tilbyder også omsmeltning af sølv og guld, som du kan bruge til at fremstille et personligt smykke.

Så har du et ønske om et unikt, personligt og specialdesignet smykke, som ingen andre har, så lad os opfylde ønsket. Du har også mulighed for selv at tegne og designe et smykke og lade os fremstille det i vores værksted ud fra dit design.

Vi har mange års erfaring i fremstilling af smykker, hvilket er din garant for, at kvaliteten af smykket altid er i fokus, og at det bliver fremstillet professionelt af de bedste materialer.

Omsmeltning af sølv og guld til nye smykker

Smykker kan have stor affektionsværdi, men kan ofte blot blive glemt i skuffen eller smykkeskrinet, da de ikke egner sig til hverdagsbrug, er umoderne elle blot ikke passer i størrelse eller stil.

Med en omsmeltning af guld eller sølv eller ændring af dit smykke, kan vi hjælpe dig med at få glæde af det igen. Vi kan med omsmeltning af sølv forvandle en gammel vielsesring til et smukt vedhæng eller ændre det gamle arvestykke, så det igen bliver anvendeligt og brugbart.

Kontakt os eller kig forbi vores butik

Hos Kruuse Guld og Sølv kan alt lade sige gøre. Kom ind forbi vores butik og værksted og lad os hjælpe dig med at få et personligt og unikt smykke, du kan få glæde af i mange år frem.

Ring til os på telefon 56 63 06 07, skriv til e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com eller kig forbi vores butik for at høre mere om vores omsmeltning af guld og sølv.​

Om os

Lokal og erfaren guldsmed i Køge. Vi arbejder kreativt med fokus på dansk design, og lægger vægt på at håndhæve det danske håndværk.

Vi fremstiller, reparerer, renser og efterser dine smykker i vores butik

Kontaktoplysninger

Jernbanegade 1 DK-4600 Køge

Telefon: 56 63 06 07​

​E-mail: kruuse.guldogsoelv@gmail.com