Dansk smykkedesign for enhver smag

Vi forhandler danske design-smykker i højeste kvalitet

Leder du efter et smykke, der symboliserer danskhed og dansk design? Så kom forbi Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted. Her forhandler vi et bredt udvalg af danske design-smykker, hvorfor du med stor sandsynlighed kan finde noget, der passer til dig og din stil.

​Marguerit-smykker

Når det kommer til danske design-smykker, er Marguerit-smykkerne for smykkebranchen, hvad musselmalet stel fra Royal Copenhagen er inden for service. Marguerit-smykkerne By LUND er et af de mest tidsløse smykker, der findes, og de blev produceret for første gang i 1935. Med relanceringen af serien i 2006 blev det stemplet fast, at Marguerit-smykkerne er og bliver en af de mest kendte serier inden for dansk smykkedesign.

​Prinsesseringen

Det samme gælder den enkle og smukke Prinsessering, der trods sit udenlandske ophav er et af de mest kendte danske ringdesigns. Prinsesseringen er et registreret varemærke og produceres udelukkende i Danmark. Designet af ringen fremstår enkel og stilren og er næsten ikke blevet ændret siden introduktionen.

​Den ægte Prinsessering findes i både guld og hvidguld – begge med brillanter i.

​Andet dansk smykkedesign

Smykkeserier fra Dyrberg Kern og Birgitte Bonnerup er på samme vis udtryk for dansk smykkedesign, når det er bedst.

​Hos Kruuse Guld og Sølv kan vi fremvise et bredt udvalg af danske design-smykker, der er ideelle, hvis du skal bruge en gave til en fjern slægtning i udlandet, eller hvis du som turist skal købe et dansk smykkedesign med hjem. Du er velkommen til at komme forbi vores butik, så vi kan vejlede dig og fortælle mere om de forskellige danske design-smykker.

Armbånd (Set i DR´s nye dramaserie Carmen Curlers)​

Prisen i guld er ca 27.000,-kr

(Foto: Tine Harden)

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com