Håndlavede smykker fremstilles efter dine ønsker

​Kunne du tænke dig at få fremstillet et håndlavet smykke, der er helt unikt og personligt? Så kan vi hos Kruuse ​Guld og Sølv hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som guldsmed, og foruden salg af smykker fra kendte brands tilbyder vi også håndlavede smykker i et unikt design.

Vores butik er beliggende i Køge, og den er velbesøgt af kunder fra blandt andet Solrød, Ringsted og omegn, som ønsker personlige unika smykker.

Unika smykker fremstillet af dine gamle smykker

Har du nogle gamle smykker, som du ikke går med, og som bare tager plads i din skuffe, så kan du med fordel vælge at få dem omsmeltet. Vi tilbyder både omsmeltning af guld og sølv, og på den måde kan du bruge dine gamle smykker til at få designet og fremstillet håndlavede unika smykker, der er fremstillet helt personligt til dig.

Design selv dit nye smykke eller lad os gøre det

Vi elsker at arbejde kreativt og udtænke unikke smykker, men du har også mulighed for selv at tegne og designe dit kommende smykke og efterfølgende lade os fremstille det for dig ud fra dit eget design.

Vi har stor erfaring med at fremstille håndlavede smykker, og det er din garanti for, at kvaliteten af smykket og det gode danske håndværk vil være i fokus, ligesom du kan forvente, at smykket bliver fremstillet i de bedste materialer.

​Kontakt os og hør mere om vores håndlavede smykker eller kig forbi

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, der er i forhold til at få designet personlige unika smykker, eller har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.

Du kan også kontakte os på enten telefon 53 66 06 07 eller e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com