Guldsmykker i eksklusivt eller simpelt design

Mangler du den perfekte gave, eller vil du forkæle dig selv med et nyt smykke, så har vi et stort udvalg af guldsmykker hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted.

Guld er et smukt og eksklusivt ædelmetal, der som smykke kan fås i det simple og neutrale såvel som de mere eksklusive og fine guldsmykker. Vi fører alle produkter fra den populære prinsessering til en enkel ankelkæde eller ørestikker med safir.

Få hjælp til at vælge de helt rigtige guldsmykker

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste service, hvorfor vi lægger stor vægt på rådgivning, når det kommer til valget af guldsmykker. Vi hjælper med at være kreative på vores kunders vegne og lytter til ønsker og behov, så du som kunde får et personligt smykke, du kan være glad for i mange år frem

Stort udvalg af smykker til alle aldersgrupper

Vi er altid opdateret på de nyeste tendenser inden for guldsmykker og ved, hvad der er populært lige nu, hvad enten det er til dig på 16 år eller dig på 76 år.

Du er velkommen til at kigge ind i butikken og se vores udvalg af guldsmykker, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 53 66 06 07 eller via vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com, hvis du har spørgsmål.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com