Indgravering i smykker, ure og dåbsgaver

Vi fører et stort udvalg af smykker med indgravering

Indgravering kan være en smuk måde at forevige et bestemt minde i et smykke, et ur, en ring eller noget helt fjerde. Hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Ringsted og Solrød tilbyder vi indgravering i smykker af enhver art.

​Vi kan blandt andet tilbyde følgende smykker med indgravering:

​Der kan være mange grunde til at få indgraveret et smykke

Mulighederne er mange, når det kommer til smykker med indgravering. Det kan for eksempel være, du ønsker at indgravere barnets fødselsdag eller et lille citat i en barnedåbsgave. Eller måske kunne I tænke jer at få indgraveret jeres vielsesdatoer i jeres vielsesringe? Det kan også være, du ønsker at få indgraveret en tekst i dit personlige smykke eller i et smykke til en nær ven. Uanset hvad, så foretager vi en flot indgravering i smykker.

​Kontakt os for indgravering i smykker

Har du et bestemt citat, en dato eller noget helt tredje, som du ønsker indgraveret i et smykke eller en dåbsgave, er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik til et møde, hvor vi aftaler nærmere om indgraveringen.

​Du kan også altid ringe til os på telefon 56 63 06 07 eller skrive til vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com for at høre mere om vores smykker med indgravering.

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er velkommen til at sende en mail og reservere tid når du har mulighed for det. 

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 63 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com