Morgengave til hende og ham

Find det perfekte morgengave-smykke

Skal du giftes med kvinden eller manden i dit liv, og er du i den forbindelse på udkig efter den perfekte morgengave til hende eller ham? Så kig forbi vores butik, Kruuse Guld og Sølv, i Køge. Her hjælper vi særligt mange kunder fra Køge, Ringsted, Solrød og omegn med at finde det helt perfekte morgengave-smykke.

Den perfekte morgengave

En morgengaves gives traditionen tro om morgenen dagen efter brylluppet. Tidligere var det kun bruden, der fik en morgengave i form af en aftalt pengesum, men i dag er der mange, der vælger at forære hinanden en morgengave – typisk i form af et smykke.

Et morgengave-smykke er et utroligt populært valg, da det kan bruges igen og igen, og det kan tilmed gå i arv fra generation til generation. Mange vælger at give et smykke som morgengave til hende, mens ure, men også smykker, er et populært valg til ham. Der er intet, der er rigtigt eller forkert, så længe du vælger noget, som du tror vil falde i din kommende ægtefælles smag. 

Hos Kruuse Guld og Sølv har vi et stort og velassorteret sortiment af smykker til både kvinder og mænd, så der er noget at vælge imellem, uanset om du er på udkig efter:

  • Et sæt øreringe
  • Et armbånd
  • En halskæde
  • En anden type smykke

Du har også mulighed for at designe dit helt eget smykke til din udkårne.

Få hjælp til at vælge den rette morgengave til hende eller ham

Vores dygtige og imødekommende personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige morgengave til hende eller ham, hvis du er på udkig efter et morgengave-smykke.​ Du er også mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon: 53 66 06 07 eller mail: kruuse.guldogsoelv@gmail.com 

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com