Guldsmed Kruuse Guld og Sølv i Køge​ nær Solrød

​Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Erfaren guldsmed med stort udvalg af smykker

​​Vi er en guldsmed med smykker til dåbsgaver og et bredt og anderledes udvalg i forlovelses- og vielsesringe. Vi graverer jeres tekst gratis.


​Vores guldsmed reparerer, renser og efterser dine smykker. Scan et billed af dit smykke, og inden for få dage, får du en pris på reparationen fra vores guldsmedeværksted i Køge nær Solrød og Ringsted.

Kontakt din guldsmed og få mere information

Kontakt os på telefon 56 63 06 07 eller kig forbi vores butik i Køge nær Solrød, og hør nærmere om det brede og anderledes udvalg af smykker i vores guldsmed.

Det siger vores kunder

Her kan du læse vores gode anmeldelser fra vores kunder.
​Du er velkommen til at skrive din kommentar på Facebook.

"Fantastisk service"

Fantastisk service og plads til smil og grin. Stor fleksibilitet og imødekommenhed overfor ønsker som ikke lige lå til højrebenet. Kan varmt anbefale Kruuse Guld og Sølv og vender helt sikkert selv stærkt tilbage.

Louise Ørnsholt

"Altid super service"

Hos Kruuse Guld og Sølv får man altid en super service hvis man har et ønske om et smykke eller lignende og det ikke er på lager så gøres der utrolig meget for at skaffe det.

Kirsten Petersen

"Varm velkomst"

Den varme velkomst i butikken, og nærvær 🤗 professionelle vejledning. Samt super service til vores sølvbryllup 💒. Helt sikkert at jeg vender tilbage.

Ilse Bech-willumsen

"Kanon service"

Det er den bedste smykkeforetning i Køge. Det er kanon service 😘👍Ringede og bestilte nøglering med gravering. Den var klar ved åbningstid næste dag 😘

Jeanette Brandt Nielsen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket mandag d. 18 marts + tirsdag d. 19 marts

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er velkommen til at sende en mail og reservere tid når du har mulighed for det. 

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 63 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com