Herresmykker til enhver mand forhandles

Mange mænd vil gerne skille sig ud fra mængden, så derfor er det blevet mere og mere moderne for mænd at gå med herresmykker, og det er en trend, der er kommet for at blive. I gadebilledet ser man mange velklædte mænd i alle aldre bære herresmykker i stål eller sølv for at give stilen det sidste pift.

Stort udvalg af smykker til mænd

Smykker er et spørgsmål om personlig stil og varierer fra helt diskrete armbånd og ringe til store halskæder og øreringe.

Hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Ringsted og Solrød har vi et bredt udvalg af herresmykker i alle stilarter og til mænd i alle aldre, og vi kan garanteret finde noget, der lige præcist matcher din stil, uanset om du er til stål, guld eller sølv.

Altid med på de nyeste trends inden for herresmykker

Vi holder os hele tiden orienteret omkring det nyeste inden for herresmykker, så vi kan tilfredsstille dig med det smarteste og bedste.

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik og se vores udvalg af smykker til mænd.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 56 63 06 07 eller via vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.

Om os

Lokal og erfaren guldsmed i Køge. Vi arbejder kreativt med fokus på dansk design, og lægger vægt på at håndhæve det danske håndværk.

Vi fremstiller, reparerer, renser og efterser dine smykker i vores butik

Kontaktoplysninger

Jernbanegade 1 DK-4600 Køge

Telefon: 56 63 06 07​

​E-mail: kruuse.guldogsoelv@gmail.com