Sølvsmykker for enhver smag forhandles

Hos Guldsmed Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted har vi et stort udvalg i både traditionelle og specialdesignede sølvsmykker. Vi fører alt fra det klassiske og simple dagmarkors til de mere ekstraordinære og prangende sølvsmykker.

Sølv er klassisk og smuk og kan bæres af piger og kvinder i alle aldre. Samtidig kan sølvsmykker både fungere som et fast smykke eller som en accessories til dagens outfit. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke, hvad enten det er til dig selv eller en af dine kære.

Reparation af dine sølvsmykker

Er dit sølvsmykke gået i stykker? Så kom forbi vores butik. Med eget værksted har vi mulighed for at reparere dine smykker.

Reparation af smykker kræver en professionel med den rette faglige viden og ekspertise inden for smykker. Vi sætter kvalitet og faglighed i højsædet og sørger for, at dit smykke bliver som nyt igen.

Få indgraveret dit smykke hos os

Gør sølvsmykket helt unikt og personligt med en gravering. Vi kan gravere i de fleste af vores sølvsmykker, så du kan få et evigt minde i dit smykke.

Kom ned i vores butik og hør nærmere eller kontakt os på telefon
56 63 06 07 eller e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er velkommen til at sende en mail og reservere tid når du har mulighed for det. 

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 63 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com