Sølvsmykker for enhver smag forhandles

Hos Guldsmed Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted har vi et stort udvalg i både traditionelle og specialdesignede sølvsmykker. Vi fører alt fra det klassiske og simple dagmarkors til de mere ekstraordinære og prangende sølvsmykker.

Sølv er klassisk og smuk og kan bæres af piger og kvinder i alle aldre. Samtidig kan sølvsmykker både fungere som et fast smykke eller som en accessories til dagens outfit. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke, hvad enten det er til dig selv eller en af dine kære.

Reparation af dine sølvsmykker

Er dit sølvsmykke gået i stykker? Så kom forbi vores butik. Med eget værksted har vi mulighed for at reparere dine smykker.

Reparation af smykker kræver en professionel med den rette faglige viden og ekspertise inden for smykker. Vi sætter kvalitet og faglighed i højsædet og sørger for, at dit smykke bliver som nyt igen.

Få indgraveret dit smykke hos os

Gør sølvsmykket helt unikt og personligt med en gravering. Vi kan gravere i de fleste af vores sølvsmykker, så du kan få et evigt minde i dit smykke.

Kom ned i vores butik og hør nærmere eller kontakt os på telefon
53 66 06 07 eller e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.​

Stort udvalg af smykker til alle aldersgrupper

Vi er altid opdateret på de nyeste tendenser inden for guldsmykker og ved, hvad der er populært lige nu, hvad enten det er til dig på 16 år eller dig på 76 år.

Du er velkommen til at kigge ind i butikken og se vores udvalg af guldsmykker, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 53 66 06 07 eller via vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com, hvis du har spørgsmål.​

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com