Sølvsmykker for enhver smag forhandles

Hos Guldsmed Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted har vi et stort udvalg i både traditionelle og specialdesignede sølvsmykker. Vi fører alt fra det klassiske og simple dagmarkors til de mere ekstraordinære og prangende sølvsmykker.

Sølv er klassisk og smuk og kan bæres af piger og kvinder i alle aldre. Samtidig kan sølvsmykker både fungere som et fast smykke eller som en accessories til dagens outfit. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke, hvad enten det er til dig selv eller en af dine kære.

Reparation af dine sølvsmykker

Er dit sølvsmykke gået i stykker? Så kom forbi vores butik. Med eget værksted har vi mulighed for at reparere dine smykker.

Reparation af smykker kræver en professionel med den rette faglige viden og ekspertise inden for smykker. Vi sætter kvalitet og faglighed i højsædet og sørger for, at dit smykke bliver som nyt igen.

Få indgraveret dit smykke hos os

Gør sølvsmykket helt unikt og personligt med en gravering. Vi kan gravere i de fleste af vores sølvsmykker, så du kan få et evigt minde i dit smykke.

Kom ned i vores butik og hør nærmere eller kontakt os på telefon 56 63 06 07 eller e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.

Om os

Lokal og erfaren guldsmed i Køge. Vi arbejder kreativt med fokus på dansk design, og lægger vægt på at håndhæve det danske håndværk.

Vi fremstiller, reparerer, renser og efterser dine smykker i vores butik

Kontaktoplysninger

Jernbanegade 1 DK-4600 Køge

Telefon: 56 63 06 07​

​E-mail: kruuse.guldogsoelv@gmail.com