Randers Sølv: Smykker for enhver smag

Se vores store udvalg af Randers sølvsmykker

Er du på udkig efter et håndlavet sølvsmykke i dansk design, så er du kommet til den helt rigtige guldsmed. Hos Kruuse Guld og Sølv forhandler vi et bredt sortiment af de smukke smykker fra Randers Sølv. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning for at se nærmere på sortimentet af Randers sølvsmykker.

Butikken er beliggende i Køge, og den har derfor en central placering, uanset om du kommer fra Solrød, Ringsted eller fra andre omkringliggende områder.

Vores sortiment af Randers sølvsmykker dækker blandt andet over:

  • ​Ringe
  • Armbånd
  • ​Halskæder
  • ​Øreringe

Håndlavet dansk design i bedste kvalitet

Hos Kruuse Guld og Sølv lægger vi stor vægt på at forhandle håndlavede smykker i et dansk design, og derfor er vi også glade for at forhandle smykkerne fra Randers Sølv. 

​Randers Sølv er en dansk virksomhed, der siden 1853 har fremstillet håndlavede smykker i den bedste kvalitet. Alle smykker er designet af indehaver og guldsmed Troels Tvenstrup, som er femte generation i den gamle familievirksomhed.

Troels designer smykker med en flot finish, hvor der er fokus på selv de mindste detaljer, så når du vælger Randers sølvsmykker, kan du være helt tryg ved, at du får smykker, der er i højeste kvalitet på alle punkter, og som kan holde i de næste mange år – og som måske endda kan gives videre til de næste generationer.

Kig forbi vores butik og se vores sortiment fra Randers Sølv

Kunne du tænke dig at se nærmere på vores sortiment af smykker fra Randers Sølv, så er du altid mere end velkommen til at besøge vores butik i Køge. Her står vores kyndige personale klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning, ligesom du også har mulighed for at se nærmere på vores udvalg af mange andre håndlavede smykker.

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket tirsdag den 21 maj og tirsdag den 18 juni

Tirsdag

Lukket

Gælder kun hver 3. tirsdag i hver måned

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at booke en aftale uden for normal åbningstid for særlige ønsker og specialgaver.

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 66 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com