Dansk design

Skal du finde et smykke, der symboliserer danskhed og dansk design? Så kom forbi Kruuse Guld og Sølv i Køge.

Marguerit-smykker

Når det kommer til dansk design, er Marguerit-smykkerne for smykkebranchen, hvad musselmalet stel fra Royal Copenhagen er inden for service. Marguerit-smykkerne By LUND er et af de mest tidsløse smykker, der findes og blev produceret for første gang i 1935. Med relanceringen af serien i 2006 blev det stemplet fast, at Marguerit-smykkerne er og bliver en af de mest kendte serier inden for dansk design i smykkebranchen.

Prinsesseringen

Det samme gælder den enkle og smukke Prinsessering, der trods sit udenlandske ophav er et af de mest kendte danske ringdesigns. Prinsesseringen er et registreret varemærke og produceres udelukkende i Danmark. Designet af ringen fremstår enkel og stilren og er næsten ikke blevet ændret siden introduktionen.

Prinsesseringen er en kærlighedsgave, der vokser år for år. For når du køber et Prinsesse-smykke, har du med Smykkekædens unikke ombytningsservice mulighed for at ombytte det til et smykke med større sten, og du skal kun betale differencen mellem beløbet for dette smykke og beløbet for den næste størrelse.

Denne service gælder for Smykkekædens tre serier Prinsesse, Diamond Queen og Kronprinsesse. Ombytningen skal finde sted senest to år efter købet. Det er også muligt at bytte imellem de tre serier f.eks. ved at bytte en Diamond Queen-ring til en Prinsessering, ligesom det er muligt at bytte et vedhæng og få en ring i stedet. Har du et smykke i en helt anden serie, kan det ofte lade sig gøre at bytte det til et nyt i en af Smykkekædens tre serier

Den ægte Prinsesssering findes i både guld og hvidguld - begge med brillanter i.

Andet dansk design

Smykkeserier fra Dyrberg Kern og Birgitte Bonnerup er på samme vis også udtryk for dansk design, når det er bedst.

Hos Kruuse Guld og Sølv kan vi fremvise et bredt udvalg af danskdesignede smykker, der er ideelle, hvis du skal bruge en gave til en fjern slægtning i udlandet, eller hvis du som turist skal købe et dansk design med hjem.

Du er velkommen til at komme forbi vores butik, så vi kan vejlede dig i og fortælle mere om de forskellige danskdesignede smykker.​