This Is My Life – Land of Hope-øreringe og halskæder

Smykker i den gode sags tjeneste

Hos Kruuse Guld og Sølv i Køge nær Solrød og Ringsted forhandler vi smykker fra This Is My Life, som er fremstillet af Land of Hope. Det er Anja Lovén, der står bag brandet, og du kender hende måske som den lyshårede, danske Anja, der hjælper heksebørn i Afrika. Hun har siden 2012 kæmpet en kamp for at redde børn i Nigeria, der anklages for at være hekse.

​I 2016 gik et billede fra en af hendes redningsaktioner viralt, hvor hun giver vand til en udsultet dreng, som efterfølgende har fået navnet Hope.

Samme år blev hun kåret som den mest inspirerende person i verden.

​Støt op om Anja Lovéns arbejde med en Land of Hope-halskæde

Land of Hope-øreringe, halskæder og armbånd kan købes hos os for at støtte op om den gode sag. Vi har selv valgt at forhandle smykkerne, fordi vi mener, at Land of Hope gør et utroligt stort stykke arbejde for at hjælpe, og det vil vi gerne støtte op om. Børn har ikke selv en mulighed for at sige fra, men det har vi, og derfor skal vi hjælpe.

Når du køber en Land of Hope-halskæde, eller en af de andre smykker fra serien, er du med til at støtte op om Anja Lovéns arbejde i Nigeria.

​Land of Hope-øreringe, armbånd eller halskæder? Kig forbi vores butik

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores Land of Hope-halskæde, armbånd og halskæder står for, så er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik i Køge.

​Uanset om du kunne tænke dig en elegant Land of Hope-halskæde eller smukke Land of Hope-øreringe, så står vi klar til at rådgive dig i butikken. Vi kan også kontaktes på telefon 56 63 06 07​ eller via vores e-mail kruuse.guldogsoelv@gmail.com.

Guldsmed Kruuse Guld og Sølv fremstiller mange special opgaver. Som guldsmed nyder vi at arbejde med det kreative og få udbredt det danske håndværk.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

09.30 – 17.30​

Vi holder lukket mandag d. 18 marts + tirsdag d. 19 marts

Fredag

09.30 – 18.00​

Lørdag

09.00 - 14.00

Søndag

Åben efter aftale

Du er velkommen til at sende en mail og reservere tid når du har mulighed for det. 

Kontaktoplysninger

Kruuse Guld og Sølv

Jernbanegade 1, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 63 06 07

kruuse.guldogsoelv@gmail.com